Onze waarden

Onze waarden

Onze vijf merkwaarden vormen de DNA van Bedrijfsvoering Experts. Deze merkwaarden zijn de rode draad in alles wat wij doen, waar we ja tegen zeggen en hoe we met elkaar om gaan.

Hostmanship ademen

Stel je voor dat jouw bedrijf was georganiseerd als een hotel: compleet afgestemd op de beleving van de klant. Met glimlachende, beleefde medewerkers en regelmatig de vraag: Kan ik iets voor je betekenen? Gewoon een fijne plek voor klant én medewerker. De vraag is: why not? Samen brengen we hostmanship in jouw organisatie zodat er een vijfsterrenbeleving ontstaat.

Haalt de kern naar boven

Bij de start van jouw organisatie was de kern duidelijk. En nu? Er kwam steeds meer bij, meer mensen, meer afdelingen met allemaal hun eigen doelen. Maar dragen al die talentvolle individuen en afdelingen nog steeds bij aan de kern? Door gefocust te blijven op de kern, bereik je meer en blijf je onderscheidend.

Mooier maken

Mooier maken is altijd fijn. En voor jouw bedrijf is het ook strategisch. Een beetje mooier maken, versterkt je USP’s. Een beetje mooiere website, en klanten zien beter wat je hen te bieden hebt. Een beetje mooiere entree, en je maakt een betere indruk. Wat mag er in jouw organisatie een beetje mooier, zodat jouw USP’s weer duidelijk naar voren komen?

Merkbare efficiëntieslag

Efficiëntie is key als het gaat om een gezonde bedrijfsvoering en een duurzame mindset. Een merkbare efficiëntieslag helpt om je duurzaamheidsdoelen te halen én het haalt de kern naar boven, het maakt je organisatie mooier. Bij efficiëntie zijn er alleen maar winnaars.

Vijfsterren beleving

Een vijfsterrenbeleving is een beleving die van begin tot eind klopt. Een beleving waarbij je krijgt wat je wilt mét vriendelijke glimlach en de vraag: ‘Kan ik nog iets voor je betekenen?’ Een vijfsterrenbeleving is een beleving waar je weer naar terug wilt en welke je deelt met vrienden en familie. Tijd om van jouw organisatie een vijfsterrenbeleving te maken met een organisatie die van begin tot eind klopt, mét vriendelijke glimlach.