Interim & projecten

Interim-management bij bedrijven

Ben jij op zoek naar een training over interim-management voor bedrijven? Bedrijfsvoering Experts uit Soest is de specialist in hoogwaardige bedrijfstrainingen, waarmee je het maximale uit jouw bedrijf haalt. Dus voor een training op maat over interim-management voor bedrijven kom je gerust naar ons.

Haal het maximale uit interim-management met onze trainingen voor bedrijven

Kampt jouw organisatie met afwezigheid van een manager door zwangerschap, ziekte of vertrek? Of is er extra management nodig ten tijde van een reorganisatie? Wij leveren een capabele interim-manager met een bewezen staat van dienst. Ook voorzien we bedrijven graag van een training omtrent interim-management. Ontzorg jezelf met een passende en bekwame professional die de afgesproken opdracht realiseert.

Projectmanagement

Jij wilt aandacht en coördinatie om een project succesvol te doorlopen. Naast de voor de hand liggende planning, sturing en budgetbewaking komt het succes van een project veelal voort uit de bevlogenheid en betrokkenheid van de deelnemers en hun omgeving. Duidelijkheid, flexibiliteit en creativiteit binnen de kaders maken zo veel mogelijk. Wij begeleiden jouw project middels bedrijfsvoering graag met een focus op de afgebakende opdracht. Om jouw project succesvol te laten verlopen, is het slim om onze training voor bedrijven over interim-management te volgen.

Programmamanagement

Jouw strategische opgave is complex en gaat zeer waarschijnlijk over een gedragsaanpassing. Onze training over strategievorming helpt je hierbij. Wij rapporteren gestructureerd over de voortgang, rekening houdend met de complexiteit, onzekerheden en de verschillende belangen van betrokken partijen. Door een programmamanager in te zetten, werk jij overzichtelijk en samenhangend aan de gewenste “change”.

Verandermanagement

Jij wilt verandering brengen in de structuur, cultuur of werkwijze van jouw organisatie of een deel hiervan. Al staat een organisatie nooit stil, er is soms een meer actieve vorm van bijsturing of verandering nodig. Om dit succesvol te realiseren, zal de menselijke impact meegenomen moeten worden. Weerstand of stress kunnen in dergelijke situaties voorkomen. De verandermanager zorgt voor een gedegen veranderprogramma en stimuleert de organisatie en haar medewerkers om de verandering te doen slagen. Volg daarom gerust onze training voor verandermanagement.

Maak nu een afspraak bij ons

Bedrijven halen het maximale uit hun interim-management met onze training. Wil jij jouw bedrijfsvoering optimaliseren en onze training over interim-management voor bedrijven volgen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres rene@bedrijfsvoering-experts.nl.